Relatieplanet

relatieplanetRelatieplanet is een goede datingsite voor het vinden van een nieuwe partner!. Het is een feit dat veel mensen elkaar vinden via het internet en Relatieplanet. Veel alleenstaande vrouwen doen mee omdat het daten hier gratis is. Vrouwen daten dus ook hier en daarom is het is niet moeilijk om iemand te vinden.

Een relatie vinden via is meestal niet gemakkelijk. Vooral vrouwen daten niet graag via het internet omdat ze er slechte ervaring mee hebben. Feit is dat veel mannen helemaal niet op zoek zijn naar een relatie. Mannen doen er vaak alles aan om op een date sex te krijgen wat er voor zorgt dat het vrouwen enigszins afschrikt. Het is dan ook niet voor niets dat de mannen over het algemeen in de overgrote meerheid zijn. Bijzonder is dan ook dat dit hier niet van toepassing is. Je vind hier ongeveer even veel mannen als vrouwen!

Het vinden van een relatie hoeft dan ook niet moeilijk te zijn! Je kan een relatie vinden door zelf een oproepje te plaatsen op de website. Je kan er ook voor kiezen om (eventueel anoniem) te zoeken. Zie je iemand die je leuk vind dan kan je deze een flirt of bericht versturen. Het is net waar je zelf naar op zoek bent want er is volop aanbod van zowel mannen als vrouwen. De kunst is om iemand te vinden waar het echt mee klikt. Dat kan je natuurlijk van te voren nooit zeggen. Echter krijg je al snel een eerste indruk bij iemand, en die telt het zwaarst.

Een foto plaatsen is een absolute must voor deze site! Dit omdat het veel meer reacties oplevert, het is zeker niet verplicht. De mensen die hier aangemeld zijn zoeken een relatie, uiterlijk speelt een belangrijke rol. Deze site laat je verder helemaal vrij bij je persoonlijke voorkeuren en interesses. Je kan het zo aanpakken als je zelf wilt. Prettig aspect is dat deze site een enorm aantal dingen te bieden heeft die het daten leuk maar vooral gemakkelijk maken. Een absolute betrouwbare dating!

Kortingscode Relatieplanet:

Valenstijns actie 2019. Één week lang volledige toegang tot relatieplanet. Betaal slechts 0,01 euro ter verificatie. Je kunt binnen deze week kosteloos opzeggen. Stuur onbeperkt berichten Géén verplichtingen!

Kortingscode: vltn19

RelatiePlanet

5 gedachten over “Relatieplanet”

 1. Veel verhalen over Relatieplanet gelezen. De meeste mensen zijn negatief over RP maar ik zeker niet. Deze site werkt onberispelijk goed wanneer je een mooie foto gebruikt en de moeite doet om te antwoorden op berichtjes en zelf ook te reageren. Veel serieuze vrouwen hier die een man zoeken. Jammer dat je extra moet betalen voor het versturen van berichten maar de site is het waard vind ik.

 2. Al met al niet ontevreden over relatie planet. Het gewenste resultaat wat mij beloofd was van minimaal 3 dates is voor mij alleen niet weg gelegd denk ik

 3. relatieplanet is zeker aan te raden, het is dan niet gratis, maar voor een goede relatie kun je best wat betalen vind ik.

 4. Heb een relatie gekregen via relantieplanet. maar nu lukt het alleen niet zo. lijkt alsof de vrouwen alleen seks willen. Normaal is dat andersom toch?

 5. ronduit waardeloos als je blijkbaar niet zo knap bent als gulio iglesias kan je schrijven wat je wil zowel in je profiel of als eerste bericht.
  ik vind persoonlijk dat je als dame op zijn mist een reactie kan geven en in het echte leven is die eerste zin ook niet altijd “origineel” wat willen juliie dan wel, of zijn jullie gewoon allemaal arrogant ook jullie staan hier niet voor niets op neem ik aan.
  tevens betalen jullie er ook voor dus een beetje fatsoen mag wel denk ik.
  ikzelf ben oprecht en ja ik ben helaas niet perfect maar jullie ook niet anders stond ik hier niet en jullie ook niet of wel?
  vele mensen zetten erop ik zoek een aanvulling geen opvulling en al dat soort blabla ik word hier kotsmisselijk van tevens foto’s alsof jullie allemaal fotomodel zijn waardeloos laat je eens van je echte kant zien als je dat al durft…….

Een reactie plaatsen