Second love

second loveVreemdgaan dating Second love is gemaakt er voor. Vreemdgaan, veel mensen doen het. Online via het internet was het altijd al makkelijk. Nu heb je ook nog wazzup, ping en webcams dus het is altijd dichtbij. Voor veel mensen is het iets spannends en andere doen het juist voor de kick. Second love is een site waarop je gratis mee kunt doen om vreemd te gaan. Vele duizenden vrouwen staan hier, vaak zonder herkenbare foto met een oproepje. Mannen zijn in de meerderheid maar iedere dag zijn er vele duizenden vrouwen online op deze site of de mobiele versie.

Op Second love kun je gratis aanmelden

Door jouw eigen profiel te maken op deze site presenteer je jezelf. Je vindt hier duizenden mensen uit jouw regio die op zoek zijn naar iemand om mee vreemd te gaan. Veel mensen willen anoniem zijn op deze site. Privacy en anonimiteit wordt je ook geboden door de veilige website en alleen toegankelijk voor leden. Mensen van buitenaf kunnen dus niet zien of jij daar aangemeld bent. Ook mag je een profiel maken zonder dat je een foto plaatst. Beter nog is om in dat geval een onherkenbare foto te plaatsen. Dit kun je zelf doen maar een foto van enkel een deel van je lichaam volstaat bij deze site perfect. Meld je gratis aan en probeer het zelf!

Second love

5 gedachten over “Second love”

 1. Ik vind het 1 grote flauwekul site waarvan ik vermoed dat 90% van de vrouwen nep is. Toch wel gek, 2 maanden betaald lid geweest en in deze tijd denk ik wel 1000 reacties verstuurd met alleen dates met 2 vrouwen en dat dat voor 30 euro, de volgende keer rij ik gelijk door naar Duisburg.

 2. Ja, je moet betalen. Maar dan heb je ook wat. Hier vind je als getrouwde man waar je naar zoekt. Verwaarloosde getrouwde vrouwen die smeken om aandacht.
  Als je je een beetje normaal gedraagt hier heb je in no time een aantal sex dates.

 3. GROTENDEELS NEP
  Als je helemaal naar beneden scrolt als je oproep wilt plaatsen staat er in een paarse kolom in kleine letters : (Deels) fictieve profielen, fysieke afspraak maken is niet mogelijk.
  Komt dus neer op wel credits kopen maar nooit afspreken.
  Degene die zeggen van wel beheren de site wss gewoon zelf.

 4. Best veel fake hier, af en toe een vrouw die echt opzoek is naar een second love, maar merendeel is helaas nep. Dacht al dat de second love ervaringen van andere ook niet zo best zouden zijn. Ik verleng me abbo in ieder geval niet.

Een reactie plaatsen