Seksbuddy

Seksbuddyseksbuddy was een poosje terug een nieuwe trend als het om online seksdaten ging. Deze site is enorm bekend en populair geworden in slechts een paar maanden tijd. Dit alles komt door de vele positieve verhalen die te ronde deden. Veel mannen en vrouwen zijn enthousiast. Dit blijkt volgens de site omdat bijna 90% de site aanbeveelt. Nu hebben wij deze site ook gratis getest en waren redelijk te spreken over dit nieuwe concept.

Seksbuddy is een site die bedoelt is voor het vinden van een seksbuddy. Iemand om seks mee te hebben zonder bijbedoelingen. Omdat het doel van deze site duidelijk is spreekt dat niet alleen de mannen aan maar ook vele vrouwen. Deze site had in het begin zelfs meer vrouwelijke aanmeldingen dan mannelijke maar die tijd lijkt voorbij. Het grootste gedeelte van de leden is nu mannelijk maar nog altijd ruim 40% is vrouwelijk. Dat is behoorlijk veel voor een seksdating, meestal zijn het bijna alleen maar mannen die aangemeld zijn.

Aanmelden is op deze site helemaal gratis zonder addertjes onder het gras… Direct na het aanmelden kun je al berichten ontvangen en zelf berichten versturen. Wat wil je nog meer? Snel een date natuurlijk, dit kan door gratis mee te doen! Je hebt ook verschillende mogelijkheden om je lidmaatschap up te graden. Zo kun je onbeperkt berichten versturen en live chatten, eventueel met webcam!

Seksbuddy

1 gedachte over “Seksbuddy”

  1. Sekspartner met veel genoegen kan ik hier mijn ervaring over vertellen. Ik d8 dat deze t zelfde was als fuckbuddy maar kreeg een antwoord op mijn vraag dat zij niks met die oplichtingszaken te maken hadden. Hier wel paar dates gehad met veel fun

Plaats een reactie