Shemalecontacts

ShemalecontactsShemalecontacts hebben we pas onlangs gevonden en daar moesten we natuurlijk wel een review over schrijven! Shemales daten is hot in Nederland en België maar er zijn maar weinig grote sites waarop je veel aantrekkelijk shemales kunt vinden. Veel mannen en vrouwen willen daten met shemales, toch zijn er maar weinig shemale-datingsites in Nederland en België beschikbaar waarop je een echte spannende date kunt vinden. Internationaal zijn er wel veel sites, maar daar heb je in Nederland meestal niks aan. We liggen hier nog een beetje achter wat dit betreft op andere land zoals Amerika en Azië. Wanneer je over de grens gaat in Duisburg zie je ook dat er enorm veel shemalehoeren te vinden zijn.

Op deze shemale datingsite is gratis daten helemaal niet mogelijk. Hierdoor zijn er een handjevol aantrekkelijke contacten te vinden hier. Jammer genoeg zijn het maar weinig profielen die op de site staan. Daarbij komt dat een groot gedeelte van de profielen fictief is. Dit betekent dat je niet kunt afspreken met de shemales, dit terwijl ze wel op een datingwebsite staan!  Je ziet allerlei mooie fotootjes en kunt tegen betaling een bericht versturen maar krijgt geen reactie/date. Wanneer je een escort zoekt dan maak je hier wel zeer goede kansen. Je betaald dan wel voor een date wat het minder leuk maakt natuurlijk.

Wij moeten ook bij deze nieuwe shemale dateservice concluderen dat het hier gaat om een zogenaamde fictieve contactsite. De bedoeling is entertainment, veel van de bezoekers weten dat wellicht niet. Daten in Nederland met shemales is niet altijd even makkelijk. Het beste kun je één van de grote chatsites proberen of eens kijken op Hobbysletten die een speciale rubriek heeft met shemales.

Shemalecontacts

1 gedachte over “Shemalecontacts”

  1. Pas op voor shemalecontacts.nl want het is pure oplichterij. Lager dan laag zijn deze praktijken. Je betaald 90 cent per minuut om er dan achter te komen dat alle shemales die op de site staan gewoon van internet zijn geplukt en je er helemaal niet mee kan daten. Het heeft mij een hele dure telefoonrekening bezorgt, geen afspraak helemaal niets!!

Een reactie plaatsen