Shemaledates

shemaledatesShemaledates daarop kun je terecht voor het vinden van een shemale. Je moet wel oppassen want er staan ook vele fakeprofielen tussen. Deze site is behoorlijk groot en telt veel profielen. Hier zitten ook fictieve profielen tussen. Je moet op deze site betalen om een bericht te versturen naar een profiel. Je weet dus niet of daar ook echt iemand achter zit die wilt daten.

Veel van de echte profielen die hier tussen zitten zijn van shemales die alleen willen afspreken voor geld. Je moet in dat geval dus betalen voor de date. Voor speciale wensen kun je hier ook terecht. Je vindt hier een zeer groot aanbod van profielen waarbij een deel echt is en de rest fictief. Voor iedere keer dat je contact wilt opnemen moet je een vergoeding betalen. Nu is dit niet zo vreemd want je ziet dat op de meeste sites wel. Vervelend is het alleen dat je niet zeker weet dat je een date vind. Het kan erg duur uitpakken doordat je niet weet hoe lang het gaat duren voor je raak hebt. Het was misschien beter geweest als ze een abonnement hadden gemaakt voor de leden. Nu moet je iedere keer betalen en kunt niet onbeperkt reageren. Het is wel een mooie site met veel aantrekkelijke shemales.

Deze site is dus puur commercieel maar dat wil niet zeggen dat alles slecht is. Soms melden zich ook echte shemales aan op deze site en die willen maar wat graag afspreken. Wanneer je zin hebt om een shemale te ontmoeten dan moet je jezelf eerst aanmelden. Dit aanmelden kost niets maar vervolgens moet je dus betalen om ook echt in contact te komen met een shemale. De vraag is of dit meteen lukt want niet alle profielen zijn actief. We wensen je in ieder geval veel succes met het daten van de shemales!

Shemale dates

6 gedachten over “Shemaledates”

  1. Geile shemale zoekt contact met mannen via deze shemale datesite maar geen succes tot nu toe gehad

  2. hoi shemaletje

    zou graag met jou in contact komen… ik ben een aantrekkelijke man die een shemale zoekt
    ik ken de shemale datingsites al maar heb hier geen ene date kunnen vinden helaas dus daarom dat ik zo maar probeer om een shemale te vinden

    xxx

Plaats een reactie