Boeddhistische datingsite Buddhistconnect

buddhistdatingBuddhistconnect.com dit is een speciale datingsite voor Boeddhisten. Iedere Boeddhist uit heel de wereld en dus ook Nederland is welkom. Je vindt hier ook duizenden vrijgezelle tussen de 18 en 65. Omdat je Boeddhist moet zijn (vereiste voorwaarde) om mee te mogen doen. Als je geen binding hebt met deze religie dan zal je het ook niet lukken om hier ook echt een nieuwe partner te vinden. Tenzij je beschikt over veel geld, dit veranderd de zaak. Al hoewel dit juist geen rol mag spelen omdat je de eigen belangen moet laten varen. Net zoals overal heb je hier allemaal verschillende mensen.

De meeste vrouwen die op deze datingsite aangemeld zijn komen niet uit Nederland maar voornamelijk uit Azië. Je vindt hier veel mooie vrouwen uit Thailand en China bijvoorbeeld die hopeloos wachten op een nieuwe partner. Iedereen met een goed karma kan hier snel een partner vinden. Veel mensen die hier zoekend zijn hopen op een geschikte nieuwe partner.

Wanneer je dus op zoek bent naar een Boeddhistische partner uit het buitenland zoekt kun je deze dating proberen maar let er wel op dat je bekend bent met de gewoonten en gebruiken. Het maakt niet uit of je regelmatig naar een Boeddha tempel gaat of niet. Veel onwetenden gaan zich ook bezig houden met het aanbidden van beeldjes en religieuze praktijken. Veel mensen die niet weten wat ze moeten geloven hangen dit geloof aan. Het is vrij nieuw nog in Europa maar opvallend is dat er steeds meer mensen aan meedoen.

Buddhistconnect

Net samen

Net samen is een site die online dating aanbied voor spirituele mensen. Hier is een enorme behoefte aan. Veel mensen in Nederland zijn spiritueel ingesteld. Ze zijn boeddhistisch of doen aan yoga. Deze mensen hebben vaak behoefte aan een partner die op hetzelfde niveau zit. Deze site is misschien wel de grootste spirituele dating van … Lees Verder

Spiridate

Spiridate is een spirituele dating waar je in contact kunt komen met singles die ook spiritueel zijn of er voor open staan. Het verschil is dat sommige singles al langere tijd bezig zijn met spiritualiteit en anderen hier over hebben gelezen of er over gehoord hebben en zich hier graag verder in willen verdiepen. Je … Lees Verder