Stedendating

stedendatingStedendating is groot geworden door het klein te houden. Daten per regio of bij jou in de stad. Dit is bij ons weten de meest gebruikte dating voor singles uit steden.

Het daten per regio is vaak een stuk succesvoller omdat de afstand voor singles vaak een probleem blijkt te zijn in de praktijk. Wanneer verliefde mensen op een roze wolk zitten dan denken ze dat de afstand goed te doen is. Wanneer het dan ook echt serieus word dan kan dit voor vervelende situaties zorgen. Daar zit niemand op te wachten Vaak is het dan ook wijsheid om iemand te zoeken uit je directe omgeving.

Het idee van Stedendating is om elkaar te ontmoeten in plaats van alleen online contact te maken. Doordat men dicht bij elkaar woont is het makkelijker om ook daadwerkelijk elkander te ontmoeten! Met iedere dag gemiddeld zo’n 450 nieuwe singles die zich aanmelden en meer dan 120.000 leden heb je hier een goede kans op het vinden van een partner! Regionale datingsites zijn er weinig en dit is zonder twijfel de grootste in zijn soort en behoort tot de betere aanbieders in dating.

Iedereen kan gratis lid worden van deze site. Berichten versturen als gratis lid is alleen mogelijk met beperkingen.  Wanneer je singles uit jouw regio wilt gaan ontmoeten kun je kiezen voor een lidmaatschap. Hiermee mag je onbeperkt berichten versturen maar ook live chatten met singles bij jou uit de stad en uit andere steden. Iedereen die zich gratis aanmeld kan al direct op zoek gaan naar singles en ook berichten ontvangen.

StedenDating

4 gedachten over “Stedendating”

  1. hoi

    prettige datingsite die stedendating
    ben hier sinds een week lid en heb al aardig wat contacten gelegd en 2 keer afgesproken alleen waren deze dames niet wat ik zocht en mijn eerste date kwam niet opdagen! (weet niet wat ze mist)
    nadeel van deze site vind ik dat je moet aanmelden en neemt veel tijd in beslag en naar mijn idee overbodige vragen

Een reactie plaatsen