Twoo

TwooTwoo is een snel groeiende social netwerk website waarop mensen vooral opzoek zijn naar een leuke date.

Nieuwe mensen leren kennen gaat erg makkelijk via deze website. Je kunt je er gratis aanmelden en berichten sturen. Sommige premium functies kosten wel geld. Toch kun je met een gratis account op twoo.com al een heel eind komen. In de app store vindt je ook de twoo app. Hiermee kun je via je telefoon berichten sturen naar andere leden en je profiel beheren. Het is eigenlijk meer een dating site dan een social netwerk site, omdat mensen echt opzoek lijken te zijn naar een date.

Twoo vooral populair onder jongeren

De website doet het vooral goed onder jongeren. De meeste leden van twoo zijn jonger dan 30 jaar. Ben jij jonger dan 30 jaar? Dan past deze website wellicht helemaal bij jou en is dus zeker de moeite waard om het te proberen. Aanmelden kost je niks en je scoort er gemakkelijk dates.

Op de website vindt je ook een hot or not functie, waarbij je gemakkelijk dates kunt scoren. Het is een internationale website met zowel leden in Nederland en Belgie als in het buitenland. Als je dus iemand uit het buitenland zoekt voor een afspraakje kun je ook op deze site terecht.

Twoo

1 gedachte over “Twoo”

Een reactie plaatsen