Vriendschapsbureau

VriendschapsbureauVriendschapsbureau is niet alleen een goed ogende site maar meer dan dat alleen! Je kunt hier op zoek gaan naar nieuwe vrienden of  naar een nieuwe levenspartner. Ze helpen je bij het bemiddelen en doen dit met beleid. Zo kijken ze naar wat je leuk vind, je hobby’s, interesses maar ook zaken zoals karaktereigenschappen en desalniettemin je persoonlijke wensen; wat voor persoon je zoekt.

Niemand wil alleen leven en het hebben van goede vrienden is van levensbelang om een gelukkig leven te hebben. Nieuwe vrienden leren kennen; dat kan iedereen die daar open voor staat. Dit hoeft echter niet altijd te gaan via kennissen, vrienden of sportclubs. Het internet biedt veel mogelijkheden om contacten te leggen met mensen met dezelfde interesses om een langdurige vriendschap mee op te bouwen.

Vriendschapsbureau heeft als slogan: makelaar in vriendschap en relatie. Deze eenvoudige zin omschrijft eigenlijk gewoon helemaal precies waar deze site in thuis is. Je helpen bij het uitbreiden van je vrienden en kennissenkring. Daarbij heb je een reële kans dat je hier een nieuwe partner leert kennen. Juist doordat het om vriendschap draait en de nadruk niet zo zeer op het daten ligt zal er een ontspannen ongedwongen band kunnen ontstaan waar gemakkelijk meer dan een vriendschappelijke relatie uit voort kan vloeien!

Bij datingsites ligt de nadruk juist zo zeer op het vinden van een partner. Deze site garandeert je privacy en gaat zorgvuldig met je gegevens om. De mensen achter de site hebben veel site gestopt in de site en helpen je tijdens je zoektocht naar nieuwe vrienden of een nieuwe partner. Om deze reden dien je een kleine vergoeding te betaling, dit is al mogelijk vanaf 1 maand voor €18,95. Er zijn ook meer lidmaatschappen beschikbaar. Zo heb je het kwartaallidmaatschap van €39,50 en het half jaar lidmaatschap voor €52,50.

Vriendschapsbureau

Een reactie plaatsen