xshemale

Xshemale een nieuwe niche datingsite

xShemale.nl is een ontmoetingsplek weer iedereen terecht kan die het eens met een Shemale of een transseksuele wil proberen of er al ervaring mee heeft. Deze website is dus echt ontwikkelt als nichewebsite.

De site is er speciaal op gericht om leden in de buurt te vinden, al is het ook mogelijk om leden uit andere delen van het land te ontmoeten. Ook is de site in België actief

Gratis een profiel aanmaken als man, vrouw of shemale

Je kunt op de website gratis een profiel aanmaken als man, vrouw of shemale. Als tip geeft de website mee om je profiel zo spannend mogelijk te maken om de kans op een date te vergroten. Upload bijvoorbeeld uitdagende foto’s waarmee je de kans op het ontvangen van berichten vergroot. Ook een leuke profieltekst kan natuurlijk helpen. Belangrijk om te weten is ook dat dit geen prostitutie site betreft, het is de bedoeling dat leden uit vrije wil contact leggen met elkaar en niet met als doel om geld te vragen voor een seksuele ontmoeting.

Wees origineel

Wanneer je leden een bericht stuurt, wees dan origineel. Standaard berichten als ‘hoi alles goed?’ of ‘zin in seks’ die krijgen mensen al zat, onze ervaring leert dat hoe origineler je bericht is hoe groter de kans dat je antwoord krijgt, en daar hoop je natuurlijk op. Op internet zijn ook diverse websites te vinden met originele openingszinnen. Vaak worden deze voor tinder gebruikt, maar sommige zijn ook zeker geschikt om te sturen naar jouw favoriete ladyboy.

Weinig nichewebsites

Helaas zijn er nationaal maar weinig nichewebsites die betrouwbaar zijn en zich echt richten op ervaringen met shemales of transseksuele. Onze tip is dan ook zeker om eens een kijkje te nemen en of het bevalt. Laat het zeker niet na om jouw ervaring met ons en andere bezoekers te delen zodat iedereen weet wat hij of zij aan deze website heeft.

Bezoek xShemale

8 gedachten over “xshemale”

  1. Hallo beste lezeres ik man van bijna 53 jaar heeft een wens die al heel lang aanwezig is ben dus een man en zou het liefst een shemale of man mij een willen inleiden in deze wereld ik zou dat zo graag willen ben oprecht schoon intiem geschoren uiteraard sta voor alles open lijkt zo me droom uit te laten komen wie wil of kan me helpen gr hein

  2. deze man zoekt een serieuze relatie met een shemale, niet voor even maar voor het leven zal jouw als dame behandellen maar jij mag jouw slurf ook goed gebruiken hoor. groetjes, bo

  3. He hallo ben een mooie knappe sexy hetro man uit België en ben op zoek naar een echt knappe shemale vrouw meid van 28 plus mager extreme mager en voor een vaste lang durghe relatie mee te beginnen en op te bouwen laat maar weten als je interesse hebt geen mannen groetjes Rik.

  4. He hallo , leuke aantrekkelijke sportieve man uit België met blauwe ogen mooi gespierd body verzorgd uiterlijk 1 m72 gr op zoek naar een echt knappe verschijning een shemale ladyboy transgender transexweel vrouw meid meisje 26 plus tot 40 plus mager extreme mager ben je uit België Nederland buitenland Thailand Bangkok pataja foto kan bij eerste ontmoeting kennismaking in België bij interesse bel sms watsapp num 0486361974 gr Geertje .

Een reactie plaatsen